Field of Awakening–> LIVE EVENT <-
met Sri Preethaji
We zijn erg blij dat Sri Preethaji,
mede-oprichtster en spiritueel leider van Ekam uit India,
weer persoonlijk naar Europa komt in december
voor een nieuwe krachtige 4-daagse cursus:
deze keer in Maastricht, in Nederland,
van 4 t/m 7 december 2021!!!

 

FOA(Field of Awakening) is een grensverleggend event welke je mee zal nemen voorbij het denken, naar verlichte staten van bewustzijn. Deze 4-daagse live spirituele reis onder leiding van Sri Preethaji, is in de afgelopen jaren in vele grote steden van de wereld aangeboden. Dit jaar introduceert Sri Preethaji de nieuwste FOA-versie, om je mee te nemen voorbij de begrenzing van de denkgeest, naar een rijk van vrijheid.

“ONTWAAK UIT DE GEVANGENIS VAN JE DENKEN”
Sri Preethaji geeft je inzichten, reflecties, heling en transformerende ervaringen. Ze helpt je om te ervaren hoe het leven is wanneer je in vrijheid gaat leven; vrij van je angsten, twijfels en onbewuste belemmerende patronen en overtuigingen. Zo ontstaat er meer stroming in je leven én meer vervulling. Je zult ontwaken tot vrijheid van je meest verslavende denkpatronen en transformeren tot een ontwaakte schepper van rijkdom, een ontwaakte ouder, een ontwaakte partner, en een ontwaakt zelf.
“GA VOORBIJ JE MIND”
Deze reis gaat zelfs nog verder dan alleen de vier intensieve dagen met Sri Preethaji in Nederland en duurt eigenlijk 35 dagen. Eerst de vier dagen van FOA met Sri Preethaji zelf, dan drie dagen voor integratie na de Field of Awakening-cursus. Daarna beginnen de inclusieve 28 dagen van speciale zoom-bijeenkomsten vanuit India, exclusief voor FOA-deelnemers (met een pauze tijdens de Kerst- en Nieuwjaarsvakantie). Dit is speciaal om alle deelnemers te helpen zo diep mogelijk op hun innerlijke reis verder te gaan, zich met elkaar te verbinden en om ook samen te groeien.
“BEN JE OOK ZO BENIEUWD WAT ONTWAKING JOU KAN BRENGEN?”
We nodigen jou, je vrienden en familieleden uit om van deze prachtige kans gebruik te maken. Om meer te lezen, je in te schrijven en ook voor korting in aanmerking te komen, gebruik deze LINK. De allereerste New Field of Awakening met Sri Preethaji werd een paar weken geleden in de USA gehouden en was zeer succesvol. Het bracht de deelnemers intense transformatie, diepe heling, op vele niveaus. En nu dus in Nederland, in het MECC te Maastricht!
“PAK DEZE ZEER UNIEKE KANS”
Iedereen die mee wil doen mag gebruik maken van deze prachtige gelegenheid die heel hard nodig is in deze tijden. We wensen vanuit het diepste van ons hart dat we met een hele grote groep bij elkaar zullen zijn tijdens FOA/Field of Awakening  met Sri Preethaji LIVE in Maastricht.Op vrijdag 19 november om 19.45u bieden we een informatiecall aan via Zoom (Handleiding). Inlogcode: 812 1447 5445, wachtwoord 564 897
Tot ziens bij FOA 2021!