Together as One!!!


Beste mensen,

Wat was het fijn om elkaar op 22 april in Vught ontmoet te hebben, na twee jaar van beperkingen vanwege corona gerelateerde restricties, konden we weer samen zijn, en dan nog wel met Sri Preethaji!

We hoorden van veel deelnemers hoe fijn ze het vonden om als Oneness familie weer bij te kunnen praten, ervaringen te delen, samen te mediteren en de groepsenergie te mogen ervaren.

Met veel plezier hebben we daarom weer een bijeenkomst georganiseerd, en wel op 17 september aanstaande in “den Durpsherd” in Berlicum (vlak bij ’s-Hertogenbosch), dus weer goed bereikbaar voor iedereen uit België en Nederland.

Ik ben erbij!!!!jij ook?
Heb je vragen of wil je graag samen rijden?
Meer info? madyvankeer@hotmail.com, madyvankeer@asterisme.be,  015/41.36.92

Deze keer een bijeenkomst zonder Preethaji, maar wel met veel mooie mensen uit België en Nederland, en natuurlijk weer een inspirerend programma met teachings uit India, Deeksha, een exclusief programma ter ondersteuning van de wereldvrede, een bijzondere live talkshow en nog veel meer.

Het thema van de dag is “Together as One”, dus of je nu voornamelijk Sri AmmaBhagavan volgt, Sri Preethaji en Sri Krishnaji, of beide stromingen, op deze dag komen we samen als Oneness familie, dus meld je snel aan, dan is je plekje verzekerd. Vergeet ook niet om je vrienden en familieleden uit te nodigen, ook als zij nog geen ervaring met Oneness hebben, zijn ze van harte welkom!

Meer informatie en de link om je ticket te bestellen vind je op onze website: https://www.onenessnederland.nl/together-as-one-oneness-evenement-17-september-in-berlicum/

We kijken er naar uit om je op 17 september te kunnen verwelkomen, de koffie en thee staan dan alvast voor je klaar.

Hartelijke groet,

17 september organisatie team.