Meditatie met persoonlijke Deeksha zegeningen


Oneness Blessing of Deeksha (Eenheidszegening) is een overdracht van eenheidsenergie die je in contact brengt met jouw Hogere Bewustzijn. Deeksha initieert een neurobiologische verandering in de hersenen die leidt tot bevrijding van lijden, gecreëerd door de constante gedachtenstroom van de Mind, en stemt de hersenen af op hogere niveaus van bewustzijn. Wanneer de zintuigen niet gehinderd worden door interpretaties van de mind is er een natuurlijke helderheid van perceptie. Wanneer je perceptie verandert, verandert je werkelijkheid omdat de buitenwereld slechts een weerspiegeling is van je innerlijke wereld. Hogere percepties en positieve emoties creëren een meer succesvol en vervuld leven. Het zorgt ook voor het openbloeien van het hartchakra en het indalen van het Hogere Zelf, of Hogere Bewustzijn. Dit gaat samen met spontane gevoelens van vreugde, innerlijke rust en verbondenheid met alles wat is.

 

Behoort dit tot een bepaalde religie of geloof?
Deeksha behoort niet tot enige religie, noch tot een bepaald geloof of een spiritueel pad. Deeksha wordt dagelijks gegeven aan mensen over de hele wereld. Mensen van alle rassen, alle religies, spirituele overtuigingen en alle nationaliteiten. Het is niet nodig om jouw religie te veranderen of een nieuwe spirituele meester aan te nemen, of ergens in te geloven om Deeksha te ontvangen – of te geven aan anderen. Deeksha is juist op aarde om jouw eigen innerlijke goddelijkheid te laten ontwaken zodat elke cultuur, voorkeur of religie zijn eigen oorspronkelijke staat volledig kan beleven. Wat die ook mag zijn. Voor de één is het God, voor de ander is het Licht, of de Natuur, Boeddha, Christus, Maria, Allah of de Moeder, de Vader, of het Absolute, etc. Jouw ware natuur zal steeds sterker in jezelf gaan ontwaken.

 

Hoe wordt Deeksha doorgegeven?
Deeksha wordt overgedragen door de Deekshagever, die hiervoor speciaal geïnitieerd is door mij als Advanced Oneness Trainer.
De Deeksha energie wordt doorgegeven door zachtjes de handen op het hoofd te leggen en duurt ongeveer een minuut. Je kan Deeksha ook doorgeven van op afstand, gewoon door de intentie van een Deekshagever. Je kan Deekshagever worden tijdens de 2 dagen Oneness Awakening cursus te.

 

 

Wat kan ik ervaren?
De ervaringen zijn uniek en kunnen verschillen, soms sterk, soms subtiel, of soms komt de ervaring pas een paar dagen later. De ontvanger kan een tintelende sensatie in het hoofd ervaren, of een gelukzalige energie die door het lichaam stroomt, of soms helemaal niets. Wat de ervaring ook is, de ontvanger kan erop vertrouwen dat het proces is begonnen. Een proces dat geschapen is om je te brengen tot jouw eigen natuurlijke staat en geleidelijk – of soms meteen – zal leiden tot je eigen Ontwaking of een mooie staat van Bewustzijn.

 

Voordelen van Deeksha.
Gewoonlijk ervaren we heel wat innerlijke conflicten, bv. tussen wat we zijn en wat we zouden willen zijn, tussen wat een ander doet en hoe we  willen dat die ander zou doen, tussen wat we hebben en wat we willen hebben, tussen wat we ervaren en wat we zouden willen ervaren. Deze conflicten brengen onrust, onvrede en stress met zich mee. De Oneness of éénheidsenergie helpt om uit deze conflicten te blijven en in vrede te komen met wat er feitelijk is. Veel mensen hebben na het ontvangen van Deeksha minder gepieker, stress en negatieve gedachten. Het heelt het lichaam door de geest te helen, verbetert de stofwisseling, ontspant het lichaam, helpt met het opbouwen van acceptatie en waardering voor het lichaam. Het verbetert relaties, heelt pijnen en het maakt het makkelijker om te luisteren. Het bevordert mededogen, genegenheid en vriendschap. Het maakt het makkelijker jouw doeleinden te realiseren, ook in materieel opzicht. Het neemt blokkades weg die een leven in overvloed in de weg staan. Het doet een betere afstemming tussen de beide hersenhelften ontstaan. Het opent deuren naar hogere staten van bewustzijn en brengt je in contact met jouw hogere zelf, jouw innerlijke Goddelijke kern.