Over mij


Door mijn aangeboren Helderziende, Heldervoelende en Helderhorende vermogens had ik als kind al kontakt met Engelen en Elfen.
Hierdoor had ik reeds op jonge leeftijd het gevoel van liefde en interesse voor de mens in het “grote geheel”.
Het is Aartsengel Gabriël die mij de naam “ASTERISME” doorgaf, na 3 zich herhalende persoonlijke kontakten. Hij stimuleerde mijn artistieke-en helende gaven.
Mijn zielepad begon zich volledig te ontvouwen.

Eigen levenslessen en 3 bijna doodervaringen, brachten mij tot het volgen van opleidingen:
Lerares Tai Chi Chuan , Reiki master, IET Master Instructor(Engelen Therapie), Harpiste, Kunstzinnig dynamisch coach,  Deeksha gever.
In India aan de Oneness University in 2013 kwam ik in de staat van ontwaakt bewustzijn, ontving ik de inwijdng en opleiding tot Oneness trainer. In 2014 volgde ik de opleiding tot ontwaakt Advanced Oneness trainer en werd ik opgeleid en ingewijd voor het begeleiden van het proces in de Golden Orb Sacred Chambers.

Dit pad van spirituele ontwikkeling volg ik nu bewust 30 jaar en leert me steeds opnieuw, niet het doel maar de weg is het doel!!! een pad van overgave en accepteren, leven in het nu!

Mijn kennis en mediamieke gaven stel ik ten diensten om mensen te ondersteunen en te begeleiden in hun persoonlijke groei.
Bij levensproblemen o.a. relatie, werk, gezondheid, Burnout, depressie, rouwverwerking.
Spirituele ontwikkeling naar een ontwaakt bewustzijn, de weg naar vrede en gelukzaligheid.

Als “Advanced Oneness Trainer” organizeer ik “Oneness Awakening cursussen” en Deeksha meditaties.
Opgeleid en Ingewijd als Ekam Mitra geef ik elke vrijdagavond “Ekam Cirkels” verbonden met het Mystieke veld “EKAM” een fenomeen dat zich in India bevindt.
Als IET Master Instructor ben ik graag jouw kanaal om je hart meer te verbinden met de Engelen en jou door Engelen Healing verder te helpen op jouw levenspad, het pad van jouw ziel.
Met live Harphealing, drum , klankschalen en chanten van mantra’s zingen breng ik met de hulp van mijn Divine, Meesters en Engelen balsem voor jouw hart, je lichaam en je ziel!

WIJ ZIJN LIEFDEVOL GEZEGEND!!!!
                                                                                             Shanti, shanti, shanti…
Mady Van Keer