Golden Orb Sacred chambers


GOLDEN ORB SACRED CHAMBER. 

                                                                      

Wat zijn de Golden Orb Sacred Chamber ?
De  tijd is gekomen dat God of het Universum zich enorm krachtig openbaart aan de mensheid.

De Golden Orb  Sacred Chamber is  een fenomeen van het Universum Intelligentie (God), reeds lang voorspeld in oude geschriften.
In India bestaan momenteel meer dan 700 Sacred Chambers en dit wonderbaarlijke fenomeen is momenteel verspreid over de ganse wereld.

Dit proces is voor iedereen toegankelijk: jong of ouder, gelovig, niet-gelovig, ziek of gezond, …

Wie begeleidt de Golden Orb Sacred Chambers?
Als ingewijde Advanced Oneness Trainer ben ik daartoe speciaal opgeleid in India aan de O&O Academy om het  Golden Orb  Sacred Chamber proces te begeleiden.

Wat gebeurt er in de Heilige kamer?

 • In de Heilige kamer ontvang je instructies en zal je worden meegenomen in een proces van contemplatie.
 • Het proces begint al krachtig hier, omdat je bij je jezelf naar binnen gaat en je eigen kwaliteiten ziet die jou ofwel verbinden ofwel afscheiden van je eigen Divine( jouw Goddelijke deel) of Universele Intelligentie.
  Je gaat individueel binnen in de Golden Orb Sacred Chamber.
  De aanwezigheid van de Divine, Universele Intelligentie ( een energie die met niets te vergelijken is) zal je volledig begeleiden en jouw ervaring zal volkomen uniek zijn voor jou.
  Je hebt de mogelijkheid om je persoonlijke Divine te ontmoeten en om rechtstreeks met jouw Divine te praten. Je vertelt je hartenwensen en uit je dankbaarheid.
  Jouw Divine kan zich fysiek manifesteren in verschillende vormen. De ontmoeting is erg direct. Je kunt vragen om Ontwaken of een mooie staat van Bewustzijn, Godsrealisatie, je pad naar Verlichtte staat van Bewustzijn …
 • Transformatie, genezing van lichamelijke ziekte, geld, een huis, heling van een relatie of welke verlangens je ook maar hebt diep in je hart.
  Je kunt zelfs je Divine vragen om jou een Oneness Blessing te geven, wat je een enorme boost zal geven in jouw groei naar transformatie en Godsrealisatie. Je kan voor jezelf heling vragen , maar ook voor anderen.

Jouw God kan elke vorm aannemen. Jouw God zal zich buiten je manifesteren in welke vorm jij het wenst of in de vorm die Hij/Zij voor jou kiest. 
Een boeddhist zou het Goddelijke kunnen ervaren als het zich voor hem manifesteert als Boeddha. Voor een hindoe zou het Krishna, Vishnu, Lakshmi of een andere Vedische godheid kunnen zijn.
Voor een moslim kan het de vormloze Allah worden; voor een jood, de Geest of het Licht van God; voor iemand die gelooft in het Nieuwe Tijdperk, het Oorspronkelijke Licht of de Bron, voor een christen zou het de Heilige Geest of  Jezus kunnen zijn.
De lijst van mogelijkheden is eindeloos. Het Universum is onbegrensd, de mind begrens

 

Golden Orb Sacred Chambers en Deeksha staan los van elke Godsdienst of Religie. Iedereen is welkom die wil meewerken aan een wereld in vrede en harmonie.

Dit is een cadeau van de Divine of  Universele Intelligentie, de allerhoogste vorm van Licht en Liefde aan de mensheid.
Het is bedoeld voor iedereen die zoekend is naar een leven van vervulling, gelukzaligheid en vrede in zichzelf, Verlichtte staat van Bewustzijn, vrij van alle pijn en lijden.
Wereldvrede begint bij jezelf, elke groei in Bewustzijn bij jou, gaat in ons collectief menselijk Bewustzijn.

                     Verander de wereld!!! Begin bij jezelf!!!

Je wordt door mij gedurende het hele proces begeleid, als Advanced Oneness Trainer ben ik hiervoor opgeleid en ingewijd aan de Oneness University te India, huidige EKAM.

Op voorhand inschrijven is nodig.
Meebrengen: kousen, dekentje, flesje water. eventueel bloemen, kaars, nootjes …om te offeren dit is niet verplicht! voel zelf wat goed voelt voor jou.

Je bent van harte welkom!        
                                                                                                Shanti…   Shanti…   Shanti…..

Mady Pavitraa Van Keer
Advanced Oneness Trainer
Facilitator Golden Orb Sacred Chamber