Golden Orb Sacred chambers


GOLDEN ORB SACRED CHAMBERS 

                                                                           Dit Goddelijk geleid proces is volledig gratis.

Wat zijn de Golden Orb Sacred Chambers ?
De  tijd is gekomen dat God of het Universum zich enorm krachtig openbaart aan de mensheid.

De Golden Orb  Sacred Chambers is  een fenomeen van het Universum(God), reeds lang voorspeld in oude geschriften.
In India bestaan momenteel meer dan 700 Sacred Chambers en dit wonderbaarlijke fenomeen is momenteel verspreid over de ganse wereld.

De Golden Orb  Sacred Chambers bestaan uit  2  Heilige Kamers waarin iedereen welkom is en waar healing, transformatie plaatsvindt en nog veel meer hulp rechtstreeks gegeven wordt door het Goddelijke.

Dit proces is voor iedereen toegankelijk: jong of ouder, gelovig, niet-gelovig, ziek of gezond, …

Wie begeleidt de Golden Orb Sacred Chambers?
Als ingewijde Advanced Oneness Trainer ben ik daartoe speciaal opgeleid in India aan de O&O Academy om het  Golden Orb  Sacred Chambers proces te begeleiden.

Wat gebeurt er in de Heilige kamers?

 • In de 1e Heilige kamer ontvang je instructies en zal je worden meegenomen in een proces van contemplatie. Het proces begint al krachtig hier, in een kleine groep, omdat je bij je jezelf naar binnen gaat en je eigen kwaliteiten ziet die jou ofwel verbinden ofwel afscheiden van je eigen Divine( jouw Goddelijke deel).
  Eén voor eén zal iedereen uit de groep individueel de Golden Orb Sacred Chamber ingaan.
  De aanwezigheid van de Divine( een energie die met niets te vergelijken is) zal je volledig begeleiden en jouw ervaring zal volkomen uniek zijn voor jou.
  Je hebt de mogelijkheid om je persoonlijke Divine te ontmoeten en om rechtstreeks met jouw Divine te praten. Je vertelt je hartenwensen en uit je dankbaarheid.
  Jouw Divine kan zich fysiek manifesteren in verschillende vormen. De ontmoeting is erg direct. Je kunt vragen om Ontwaken of een mooie staat van Bewustzijn, Godsrealisatie, Transformatie, genezing van lichamelijke ziekte, geld, een huis, heling van een relatie of welke verlangens je ook maar hebt diep in je hart.
  Je kunt zelfs je Divine vragen om jou een Oneness Blessing te geven, wat je een enorme boost zal geven in jouw groei naar transformatie en Godsrealisatie. Je kan voor jezelf heling vragen , maar ook voor anderen.

Jouw God kan elke vorm aannemen. Jouw God zal zich buiten je manifesteren in welke vorm jij het wenst of in de vorm die Hij/Zij voor jou kiest. Dat kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van AmmaBhagavan of Jezus.
Een boeddhist zou het Goddelijke kunnen ervaren als het zich voor hem manifesteert als Boeddha. Voor een hindoe zou het Krishna, Vishnu, Lakshmi of een andere Vedische godheid kunnen zijn.
Voor een moslim kan het de vormloze Allah worden; voor een jood, de Geest of het Licht van God; voor iemand die gelooft in het Nieuwe Tijdperk, het Oorspronkelijke Licht of de Bron, voor een christen zou het de Heilige Geest of  Jezus kunnen zijn.
De lijst van mogelijkheden is eindeloos. Het Universum is onbegrensd, de mind begrensd.

Na persoonlijk bezoek in de Golden Orb Sacred Chamber ga je een tijdje liggen om de energie te integreren in je lichaam.

 

Golden Orb Sacred Chambers en Deeksha staan los van elke Godsdienst of Religie. Iedereen is welkom die wil meewerken aan een wereld in vrede en harmonie.

Bezoek aan de Golden Orb Sacred Chambers is volledig gratis.
Dit is een cadeau van de Divine of het Universum, de allerhoogste vorm van Licht en Liefde aan de mensheid.
Het is bedoeld voor iedereen die zoekend is naar een leven van vervulling, gelukzaligheid en vrede in zichzelf, een groei in Bewustzijn.
Wereldvrede begint bij jezelf, elke groei in Bewustzijn bij jou, gaat in ons collectief menselijk Bewustzijn.

                     Verander de wereld!!! Begin bij jezelf!!!

Je wordt door mij gedurende het hele proces begeleid, als Advanced Oneness Trainer ben ik hiervoor opgeleid en ingewijd aan de Oneness University te India, huidige O&O Academy.

Op voorhand inschrijven is nodig.
Meebrengen: kousen, dekentje, flesje water. eventueel bloemen, kaars, nootjes …om te offeren dit is niet verplicht! voel zelf wat goed voelt voor jou.

Je bent van harte welkom!        
                                                                                                Shanti…   Shanti…   Shanti…..

Mady Van Keer
Advanced Oneness Trainer