Meditatie – Deeksha avond


Datum/Tijd
10/01/2020
19:30 - 22:00

Locatie
Centrum Asterisme


Voor iedereen die wil meewerken aan een wereld van vrede en harmonie voor iedereen.

Oneness Blessing of Deeksha (Eenheidszegening) is een overdracht van eenheidsenergie die je in contact brengt met jouw Hogere Bewustzijn. Deeksha initieert een neurobiologische verandering in de hersenen die leidt tot bevrijding van lijden, gecreëerd door de constante gedachtenstroom van de Mind, en stemt de hersenen af op hogere niveaus van bewustzijn. Wanneer de zintuigen niet gehinderd worden door interpretaties van de mind is er een natuurlijke helderheid van perceptie. Wanneer je perceptie verandert, verandert je werkelijkheid omdat de buitenwereld slechts een weerspiegeling is van je innerlijke wereld. Hogere percepties en positieve emoties creëren een meer succesvol en vervuld leven. Het zorgt ook voor het openbloeien van het hartchakra en het indalen van het Hogere Zelf, of Hogere Bewustzijn. Dit gaat samen met spontane gevoelens van vreugde, innerlijke rust en verbondenheid met alles wat is.
Meer lees je op deze site onder activiteiten.

Vrijdagavond 31/1 Deeksha avond met persoonlijk bezoek in de Golden Orb Sacred Chambers. Vrijblijvend iets mee brengen om te offeren aan jouw Divine.

De helende klanken van mijn harp, chanten van mantra’s…. maken van deze avond een feest voor je lichaam, je hart en ziel!
Samenkomen in groep versterkt de energie en is enorm krachtig voor transformatie!!!
Samen groeien naar een mooie staat van Bewustzijn is de enige weg naar wereldvrede en respect voor onze mooie moederaarde.

Bijdrage:15€ drank en versnapering inbegrepen.
Op voorhand inschrijven is nodig 015/41.36.92 of madyvankeer@hotmail.com
Iedereen welkom! Deeksha of groeien naar een mooie staat van Bewustzijn staat los van elke Religie of Godsdienst.
Ervaring met meditatie is niet nodig.

Hartegroet in Licht en Liefde                                            Shanti…Shanti…Shanti…
Mady Van Keer